Hvad Skal Man Bruge Til En Kanin?

Billede: Jumpstory

Kæledyr koster penge og kræver de rigtige remedier, når du skal passe dem. Det gælder også for en kanin. Det kræver dog ikke det store for, at du kan have en kanin, men der er alligevel en række basisting, som skal være på plads, når du anskaffer dig en kanin.

Først og fremmest skal du have et bur og fodder til din kanin, men din kanin skal også have andet, hvis du gerne vil give den et rigtigt godt liv. Herunder kan du se en liste over alle de ting, som du skal bruge til en kanin.

Dette skal du bruge til en kanin

  1. Buret
  2. Halm, hø og anden form for naturlig isolering i buret
  3. Fodder og madskål
  4. Vand og drikkedunk/drikkebeholder
  5. Aktivitetslegetøj
  6. Kosttilskud og mineraler
  7. Godbidder og andre former for grøntsager
  8. Tid - Så du kan være sammen 
  9. Løbegård/Udendørs bur
  10. Redskaber til personlig pleje

Det behøver ikke være den store udgift, når du skal have en kanin. Udover buret kan de fleste ting købes forholdsvist billigt. Du kan også være heldig at få et billigt kaninbur, hvis du holder øje med diverse køb- og salgssider.

Udover mad og vand er det vigtigt, at du også anskaffer nogle ting, som kaninen kan gnave i. Dens tænder og klør vokser, så den skal have noget, som den kan slide dem på, så de ikke bliver for store. Bliver en kanins tænder for store/lange, så kan det medføre, at den ikke kan spise eller får åbne sår af det.

Husk derfor aktivitetslegetøj og redskaber til personlig pleje af din kanin. Hvis du ikke selv er tryg ved at klippe dens klør eller tænder, så kan du altid rådgive dig med din dyrlæge om processen.

Relaterede Indlæg