Bedste Kat Mod Rotter

Billede: Pixabay, ClaudiaWollesen

Egentlig kan alle katte bruges mod rotter, fordi det rent naturligt ligger til katte, at de skal jage. Plus de selvfølgelig også ser det som mad.

Der er dog naturligvis visse katte, der nok er mere tilbøjelige til at være bedre til at jage end andre. 

Snakker du med landmænd, så har de kun katte, fordi de skal ordne utøjet på gården og ikke for, at de skal bruges til konkurrencer eller være indekatte.

Og lige præcis de katte som bruges til lidt finere ting, ja, de er ikke så egnet til det beskidte arbejde, men en god blandingskat hvor du ikke kan skelne mellem, hvem der er mor eller far.

Tager du en siameser eller en hårløs kat, så kunne jeg ikke forestille mig dem rende rundt i mudder og 5 cm sne uden, at de nok sad og frøs på en halmballe.

Jeg tænker dog også, at en kat skal have en vis interesse og temperament for at have lysten til at fange noget. Bestemt temperament skifter meget fra kat til kat, men jagtinstinktet kan selvfølgelig også indlæres, for ja, katte kan også lære tricks og andre ting lige hunde.

Køber du eksempelvis en killing, kan der godt gå noget tid, før de viser interesse for jagt, men bliver du ved med at lære den det, så skal det nok komme.

Denne tekst er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense køber du et stort udvalg af ørestikker varer. Derfor er denne tekst markeret.

Relaterede Indlæg