Hvordan Renser Man Fliser?

Billede: Pixabay

Vi kender alle til det. Efter nogle år, så blive fliser ramt af både snavs og alger. Ikke alene er det irriterende, der er også meget grimt at se på. Derfor kan det være meget rart at vide, hvordan i alverden man tager kampen op med de forsømmede fliser. I denne guide giver vi dig nogle gode tips til, hvordan man renser fliser, der er blevet angrebet af alger og snavs.

Hvordan renser man fliser?

Forebyggelse og knofedt

Det bedste du kan gøre er, at sikre dig at dine fliser aldrig bliver helt dækkede af snavs og alger. Dette gøres bedst og mest miljøvenligt med en hård kost og vand. Herefter skal du “bare” give den alt hvad du kan med håndkraften. Du kan også bruge fugesand, hvor du nærmest “gnubber” skidt og alger væk. Dette er lidt mere bøvlet, men gør til gengæld også, at du har fået fyldt dine fuger med sand.

Algefjerner

Hvis du ikke er den helt store skubber, så kan du selvfølgelig også bruge noget kemi, nærmeste bestemt det, man populært blot kalder algefjerner. Spred de udover fliserne, lad det sidde, og skyld væk. Det er effektivt, men også skidt for miljøet. Skal du gøre det, så tag i det mindste den mest miljøvenlige algefjerner, du kan finde.

Relaterede Indlæg