Hvad Skal Man Bruge Til At Vaske Vinduer?

Billede: canva.com

Bare rolig, du behøver hverken hjelm eller sikkerhedsudstyr, når du skal vaske vinduer. De fleste ved godt, hvad det vil sige at vaske vinduer, men hvad skal man bruge til at vaske vinduer?

I langt de fleste tilfælde er det nok med en spand vand og opvaskemiddel, når du skal vaske vinduer. Hvis du virkelig gerne vil have flotte og nypudsede vinduer, så kan du herunder finde opskriften på, hvad du skal bruge, for at få lige netop det.

Vaske vinduer - Dette skal du bruge

Når du skal vaske vinduer, så er det vigtigt, at du har de rigtige remedier til rådighed, så vinduerne bliver rene, samtidig med at du ikke efterlader striber og pletter på vinduet. For at opnå det resultat, skal du bruge følgende:

  1. En spand med koldt vand
  2. Opvaskemiddel
  3. Klud, svamp eller blød børste til at rengøre vinduet med
  4. En skraber - og gerne en af en god kvalitet, så du ikke efterlader striber
  5. Et viskestykke som ikke fnugger

Når du har kommet det kolde vand i din spand, kommer du opvaskemidlet i spanden. Husk altid den korrekte dosering, så du ikke ender med at få fedtede ruder af det.

Sæbevandet påføres nu vinduet med enten kluden, børsten eller svampen. Her skal du huske at vaske grundigt, så alt skidt og snavs kommer væk. 

Efter du har vasket vinduet, bruger du skraberen til at fjerne sæbevandet fra vinduet. Begynd her i et af de øverste hjørner og tag toppen først, hvorefter du kører nedad i ottetalsbevægelser, så du ikke efterlader nogle skarpe kanter.

Til sidst tørrer du kanterne af med dit viskestykke, så der ikke efterlades sæbe- og vandrester, som kan give grobund for fugtskader. Du skulle nu gerne stå med et styk flot og nypudset vindue

Tak til avXperten

Til sidst takker vi avXperten for støtten til dette indlæg. Find et stort udvalg af alverdens elektronik, eller måske en ny smart gamer stol i deres store udvalg.

Relaterede Indlæg